Concursul s-a încheiat

Îți mulțumim pentru participare!Câștigătorii sunt:


Zaharia Marian

Nutu Andreea Gabriela

Badea Iulian

Nan Izolda

Badea Iulian

Popescu Raluca

Biris Nicolae

Radu MihaelaFă-ți viața mai ușoară cu noua colecție de espressoare Tchibo Cafissimo easy

Cafeaua perfectă este aceea pe care o poți prepara cu ușurință, fără să fii nevoit să te întrerupi din ceea ce faci sau să sacrifici prea mult din timpul tău. Cafeaua trebuie pur și simplu savurată ușor.

Prepararea unei cești perfecte de cafea acasă nu a fost niciodată atât de ușoară! Pentru a face cafeaua mai ușor de pregătit acasă, în special pentru cei care nu au foarte mult timp la dispoziție, Tchibo lansează o inovație: noua colecție de espressoare Tchibo Cafissimo easy, pe bază de capsule.

Noul espressor îmbină perfect un sistem simplu de preparare a cafelei și un design modern cu cele mai bune capsule de cafea de calitate Tchibo. În funcție de capsulele preferate, vă puteți bucura de un Espresso perfect, Caffè Crema sau Cafea lungă - și toate acestea la o simplă apăsare de buton.

Culorile și design-ul noului Tchibo Cafissimo easy îl fac să se integreze perfect în diferite spații din locuință. Espressorul este disponibil în 9 culori elegante și ușor de asortat: Alb, Negru, Verde Petrol, Gri, Roșu, Vanilla, Rose, Curcuma (portocaliu) și Blueberry (albastru) având lateralele metalice colorate și aparatul negru. Design-ul său minimalist aduce o notă de rafinament oricărei încăperi.

Specificații tehnice Tchibo Cafissimo easy:

  • 3 nivele de presiune pentru a prepara espresso, caffè crema, cafea lungă
  • Programare individuală a cantității de apă pentru reglarea tăriei cafelei
  • Rezervor detașabil de 650ml
  • Taviță ajustabilă pentru cești de dimensiuni diferite
  • Recipient integrat pentru colectarea a 4 capsule
  • Încălzire rapidă, în aproximativ 40 secunde
  • Curățare automată a aparatului
  • Închidere automată după 9 minute
  • Garanție 24 luni
  • Dimensiune 245 mm x 120 mm x 320 mm (h x l x L)

Colecția Tchibo Cafissimo easy se adresează persoanelor care își doresc să fie cât mai eficiente, reușind să integreze mici momente de răsfăț în programul lor. Firi inovatoare, persoane cu simț estetic dezvoltat și iubesc să își organizeze spațiul cu gust. Îmbinând designul minimalist cu funcțiile eficiente, iubitorii cafelei se pot bucura de o cafea perfectă Tchibo, cu ajutorul acestui aparat compact și ușor de utilizat.

În portofoliul Tchibo se regăsesc 8 sortimente diferite de cafea espresso, caffè crema și cafea lungă, 4 cafele de origine care provin din cele mai bune regiuni de cultivare din Brazilia, El Salvador, Columbia și India, cât și mai multe ediții limitate disponibile o perioadă limitată de timp.